perjantai 16. tammikuuta 2015

FAVE BLOGS

Ensinnäkin, kiitos aivan valtavasta innokuudesta blogien linkkailuun, sain yhteensä 104 linkkiä erilaisiin blogeihin! Niitä selaillessa vierähti jokunen tovi ja aika moneen tykästyin niinkin paljon, että liityin uudeksi lukijaksi! Olin ihan hämmästynyt monessa blogissa upeista valokuvista, hauskoista ja innostavista teksteistä sekä välillä todeilla hienoista ja omaperäisistäkin ulkoasuista.
Blogien bannereiden alla on linkki ja url, joista pääsette itsekin tutustumaan näihin blogeihin!



http://elli-amanda.blogspot.fi/

Nämä suosikit eivät ole nyt missään järjestyksessä, mutta yksi suosikeistani ja lukulistalleni päässeistä blogeista on Ellin blogi. Yksinkertainen ulkoasu ja laadukkaat kuvat herättivät mielenkiintoni. Ellin postauksia on mukava lukea ja selailinkin blogia pitkälle taaksepäin, kun sinne ensimmäisen kerran eksyin, sillä tykästyin niin paljon! 

























http://amandajosefiina.blogspot.fi/

Toinen suosikkini on Amandan blogi! Tässä ihastuin heti banneriin ja siistiin, valkoiseen tunnelmaan blogissa. Laadukkaat ja isot kuvat ovat plussaa ja Amanda on postaillutkin aika usein! Tykkään Amandan kirjoitustyylistä ja postauksia lueskellessa meni hetki! Liityin lukijaksi heti ensimmäisen postauksen luettuani ja jäin selailemaan sitten vanhempia postauksia.



http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/

Jeren blogi erottuu joukosta mielenkiintoisilla postauksilla, joita ei ihan jokaisessa blogissa näekään! Kirjoitukset ovat mukavaa luettavaa ja tätäkin blogia jää helposti selailemaan pitemmiksi ajoiksi, kun mitä oikeastaan oli tarkoitus... Tähänkin blogiin liityin lukijaksi! Loistavien tekstien lisäksi blogista löytyy kivoja kuvia. Tästä on pakko mainita suosikkipostauskin, Näin tunnet itsesi vanhaksi, sillä se nauratti ja oli hyvä muistutus ajan kulumisesta!  



http://anni-johanna.blogspot.fi/

Annin blogista tuli todella hyvä ensivaikutelma, kun sivun ensimmäisen kerran aukaisi. Blogi on ihanan persoonallinen ja tykkään bannerin fontista! Blogi on kapeahko, mutta kivat kuvat ja loistavat tekstit iskevät. Annin postaukset ovat mielenkiintoista luettavaa ja liityinkin lukijaksi. 



http://elsanneli.blogspot.fi/

Elsan blogin aukaistessa ensimmäiseksi näkyy upea banneri ja siisti ulkoasu. Todella hyvä ensivaikutelma! Pari ensimmäistä postausta luettuani kiinnostuin enemmän ja liityin lukijaksi, sillä Elsan tekstit ovat mukavaa luettavaa ja lisäksi blogissa on kivoja kuvia. Blogi erottuu myös joukosta muutenkin kuin hyvillä teksteillä, joten mielenkiinnolla jäin seurailemaan!

Kiitos vielä kerran kaikille bloginsa linkanneille! Nämä eivät ole ainoita, joihin tykästyin ja liityin, mutta ehdottomasti suosikkejani!

Olettekos te törmänneet näihin blogeihin? Jos ette, menkää tsekkkaamaan ja kertokaa kommenteissa, oletteko samaa mieltä mun kanssa!

3 kommenttia: