maanantai 2. helmikuuta 2015

JANUARY FAVES


Elastinen / Eteen ja Ylös. Aivan loistava voimabiisi. Tää saa hyvälle ja energiselle tuulelle heti ja tällä kappaleella on ihan loistavaa aloittaa aamu, ei haittaa lumisateessakaan pyöräily ollenkaan niin paljon, kun kuuntelee tätä.

Mikä on teidän lemppari aamu- / voimabiisi?

64

CSI: hidden crimes. Oon ihan koukussa tohon peliin! Toi perustuu siis CSI -tv ohjelmaan (jota rakastan myös) ja tässä ratkaistaan murhamysteereitä tutkimalla rikospaikkoja, analysoimalla ja tutkimalla todistusaineistoa sekä kuulustelemalla epäiltyjä. Hirmu hauska, suosittelen kokeilemaan!

Mitä pelejä te pelaatte puhelimillanne ja tableteillanne?

57

Camera remote -sovellus. Tästä puhuinkin jo aiemmin (täällä) ja tätä sovellusta oon käyttänyt muutaman kerran tässä kuussa. Ilmainen sovellus (joita on ainakin android -puhelimille tarjolla playkaupassa useita erilaisia) korvaa kyllä täysin ostettavan oikean kameran kaukolaukaisimen. Ei tarvitse ajastaa kameraa ottamaan kuvaan, eikä kurotella selfietä ottaessa, vaan voi napin painalluksella ottaa kuvan vähän matkan päästä kamerasta!

63

Nimikoru. Voitin tämän nimesi.fi -sivuston nimikorun eräästä arvonnasta (kuten jo kerroinkin täällä). Oon tällä hetkellä enemmän mieltynyt kultaisiin koruihin, niin tätä on tullut silti käytettyä ihan hurjan paljon tässä kuussa. Koru on ihanan kevyt ja simppeli, joten sitä on kiva käyttää.

62

Korolliset kengät. Oon nyt pitkästä aikaa voinut käyttää korollisia kenkiä, kun toi polvi on vähän parantunut! Vaikka en kuitenkaan ihan niin usein kun haluaisin, koska toi polvi kipeytyy aina kun käytän korkoja... Mutta noi syksyllä alennuksesta ostamani H&M:n kengät on kyllä olleet kovassa käytössä, noi on tosi lämpöset ja mukavat jalassa, ei yhtään tuu (polvee lukuunottamatta) jalat kipeeks vaikka oliskin koroilla koko päivän!

61

Aamupuuro. Äiti osti pikkuveljelle tota puuroa ja mäkin sitten sitä yhtenä aamuna maistoin ja siitä eteenpäin oon lähes joka aamu keittänyt tota aamupalaksi! Tällä jaksaa hyvin aamupäivän ja tää on oikeasti myös hyvää! Varsinkin näin talvella aamupala on hirmu tärkee, joten tää on ehdoton suosikki tässä kuussa!

Mikä on teidän lemppariaamupalaa?

6 kommenttia:

  1. Toi kaulakoru on todella ihana, olis kyllä mahtavaa saada tollanen koru omalla nimellä :-) Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiitos :) noita voi tilailla nimesi.fi -sivustolta. Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  2. Aivan järkyttävän kätevä tuo sovellus ja ahh, nuo kengät ♥

    VastaaPoista
  3. tosi kivoja suosikkeja! kuvatkin hirmu kivoja, tykkään!

    VastaaPoista