sunnuntai 31. joulukuuta 2017

VIELÄ YKSI KATSAUS VUOTEEN 2017

tammikuu

Tammikuu. Aloitin bullet journalin, suunnittelin tulevaa vuotta, kävin laivalla isän kanssa, leikkautin hiuksia lyhyemmäksi, löysin uusia hyviä suomalaisia biisejä kuunneltavaksi ja etsin työharjoittelupaikkaa.

helmikuu

Helmikuu. Askartelin ystävänpäiväkortin mun ihanalle poikaystävälle, innostuin bujoilusta yhä enemmän ja enemmän, odotin kovasti kevään tuloa, vietettiin poikaystävän kanssa yö kylpylässä, värjäsin hiukset blondista takaisin tummaan ja herkuteltiin donitseilla useampaan otteeseen.

maaliskuu

Maaliskuu. Hylkäsin perinteiset kalenterit kokonaan ja siirsin kaiken bullet journaliin, perustin jopa uuden blogin, jonka aiheena oli bullet journal, innostuin pitenevistä päivistä ja auringonvalosta, vietin ansaittua hiihtolomaa ja opettelin tekemään salaatinkastiketta.

huhtikuu

Huhtikuu. Leikkautin hiuksiani taas lyhyemmäksi, löysin mun kauan kadoksissa olleen nimikorun, vein poikaystävän ensimmäistä kertaa mun lapsuudenkotiin, leivoin muffinseja meidän puolivuotispäivänä, kävin ottamassa ripsipidennykset ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja sain työharjoittelupaikan sovittua.

toukokuu

Toukokuu. Juhlin mun 20-vuotissynttäreitä, sain ihanan valoboxin poikaystävältä synttärilahjaksi, aloitin mun työharjoittelun, vietettiin mun pikkusiskon rippijuhlia, haaveilin kesästä viileiden säiden aikaan ja ostin kahdet uudet kengät.

kesäkuu

Kesäkuu. Työharjoittelu jatkui, vietin ihanan, pitkän viikonlopun juhannuksena mökillä, kävin valokuvaamassa Hatanpään arboretumilla, pidin taukoa bloggaamisesta ja pohdin blogin tulevaisuutta.

heinäkuu

Heinäkuu. Palasin blogitauolta uudella innolla ja uusien ideoiden kanssa, ideoin 10 kesäistä treffi-ideaa, vietettiin ihana päivä Särkänniemessä poikaystävän kanssa, viimeistelin työharjoittelun ja kirjoitin viimeiset raportit sen osalta.

elokuu

Elokuu. Vietettiin poikaystävän kanssa viikonloppu mökillä ja mä mökkeilin vielä sen jälkeen mummun ja vaarin kanssa, kävin ensimmäistä kertaa poikaystävän vanhempien luona, tehtiin asuntoautoreissu kolmistaan mun vanhempien kanssa, kävin muutamissa asuntoesittelyissä ja olin kesälomalla sekä töistä että koulusta.

syyskuu

Syyskuu. Valmistelin muuttoa, kävin taas kuvailemassa kukkia Hatanpään arboretumilla, toistettiin meidän ensimmäiset treffit poikaystävän kanssa kun tuli täyteen tasan vuosi niistä, tehtiin työpaikan muutto ja oma muutto saman viikonlopun aikana ja juhlittiin poikaystävän synttäreitä.

lokakuu

Lokakuu. Sisustin uutta kotia, järjestettiin mummulle yllätyssynttärit, juhlittiin meidän ensimmäistä vuosipäivää poikaystävän kanssa, tämä blogi täytti kolme vuotta, vietin syyslomaa, ravasin Ikeassa, totuttelin uuteen pitkään työmatkaan ja innostuin taas hopeisista koruista ja kelloista.

marraskuu

Marraskuu. Päätin lopettaa erillisen bullet journal -blogin ja aloin siirtämään sieltä postauksia tänne, jotta voin jatkossa postailla bujoilusta täällä, leikkautin hiuksiani vieläkin lyhyemmäksi, askartelin joulukalenterin poikaystävälle ja aloitin jo vuoden 2018 bullet journalin valmistelun.

joulukuu

Joulukuu. Askartelin joulukortteja, ostin elämäni ensimmäistä kertaa joulukuusen, vietin ihanan pitkän ja rennon joululoman mun vanhempien luona, työstin vuoden 2018 bullet journalia edelleen, sisustin kotia muutamalla uudella huonekalulla ja valmistauduin tulevaan uuteen vuoteen!

8 kommenttia:

  1. Eikä miten ihana postaus! Tykkään sun kirjotustyylistä jotenkin ihan älyttömästi. Ihana sinä♥

    ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kivasti toteutettu postaus ja muutenkin sun vuosi kuulostaa olleen tosi ihana :3 Täynnä kaikkea jännää ja oivalluksia. Aloin seuraamaan sun blogia vuoden alussa ja sillon sä olit just alkanu omaa bujoa väkertämään. Innostuin sitte sun postausten myötä ite tekemään omaa bujoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hauskaa, että oot innostunut kanssa :D

      Poista
  3. Kuulostaapa ihanalta ja onnistuneelta sun vuosi! Ja aivan ihania kuvia :)
    Tätä postausta kun luin niin tuli vaan mieleen, että näätkö usein sun kavereita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on se sellainen ollutkin! Mutta ompa hassua että tätä postausta lukiessa tuli sellainen mieleen :D En mä ihan mahottoman usein treffaile kavereita, viihdyn hyvin itekseni ja kaikista lähimmät kaverit opiskeleekin tällä hetkellä eri paikkakunnilla, joten heitä näen harvemmin kuin haluaisin!

      Poista
  4. Mun mielestä hyvä vuosi, täynnä kaikkea kivaa! Ehkä sun inspiroimana päädyin nyt tän kaulakorun perusteella katsomaan ja ehkä tilaamaan jopa omaani :)

    VastaaPoista