lauantai 25. huhtikuuta 2015

SCHOOL GIRL'S OUTFIT

202

204

206

205

203

reppu Dakine (Stockmann) | nahkatakki Seppälä | hame Seppälä | neule Seppälä | kello Glitter | sormukset Gina Tricot | kaulakoru Seppälä

Maanantaiaamuna heräsin sen verran ennen herätyskelloa (koska aurinko paistoi ikkunasta mun huoneeseen ♥ ) että ehdin napata muutaman asukuvan ennen kouluun lähtöä. En kuitenkaan montaa kuvaa kerennyt ottaa, joten nämä eivät nyt ihan parhaimmistoa ole.

Asu oli simppeli ja päällä jälleen kerran luottoneule, joka on kahdessa aiemmassakin asupostauksessa päällä (täällä & täällä, taidan käyttää tuota paitaa ihan liikaa). Tuo on vain niin hyvä paita, sen voi yhdistää mihin vain! Päätin aamulla laittaa neuleen kaveriksi hameen, kun aurinko paistoi ja oli lämmintä, että sillä hameella tarkeni ulkona. Yksinkertaiseen asuun vähän sitä jotain noilla sormuksilla ja kaulakorulla, oon hirmu innostunut yksinkertaisista kultaisista koruista tällä hetkellä!

Mitäs mieltä te olette tälläisestä simppelistä asusta?

6 kommenttia:

  1. Ihana asu :) Mikä kynsilakka sulla on näissä kuvissa, on meinaan todella nätti sävy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Kynsilakka on Kone Helsingin wet look -lakka ja sävy mitä ilmeidemmin WL04. Oon jostain Tokmannin alelaarista ton joskus bongannut :D

      Poista
  2. Hahaa pakko kommentoida, mulla on ihan just samansävyistä kynsilakkaa kynsissä! :D

    VastaaPoista
  3. Toi on just tollanen asu, mitä katon jonkun muun päällä silleen "wau hieno", mut jota en osais kuvitella itelleni :D Ja oo onnellinen jos kykenet herää niin aikaisin kouluaamuina et ehdit kuvaamaan (terv. juoksin aina tukka putkella sängystä pysäkille ku kävin koulua)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos kovasti! :) Ja no useimpina aamuina en kyllä tosiaankaan ehdi kuvata, mutta maanantaina aurinko herätti ennen herätyskelloa ja taikoi aikaa mun aamuun :)

      Poista