lauantai 16. toukokuuta 2015

SPRING SHOPPING

226

228

Löysin Gina Tricot:sta ihanat korvikset ja vieläkin ihanamman sormussetin! Korvikset taisi olla jotain 6 euron luokkaa ja sormukset tuplasti sen verran, jos muistan oikein... Oon käyttänyt noita sormuksia lähes joka päivä (en tietenkään kaikkia kerralla) oston jälkeen ja tykkään noista ihan mielettömästi. Suosikkeja erityisesti tuo iso strassein koristeltu ja "kruunu", jossa on sinisiä kiviä. Osa noista on midiringejä ja osa ihan tavallisia sormuksia.

Noi korviksetkin on olleet pariin kertaan käytössä, mutta mun vasempaan korvaan toi ei oikein jotenkin istu... Ideana noissa on kuitenkin, että toi pidempi timanttirivi tulee tuolta korvanlehden takaa ja timantit näkyy tuossa korvanlehden alla. Onko teillä tälläisiä korviksia? Miten ne on istuneet teidän korviin? Onko näitä kenties eri mittaisia?

229

232

Gina Tricot:sta löytyi myös valkoinen kynsilakka (jonka ostamista suunnittelin jo täällä ja ihana lukija (Kiitos vielä Nena) vinkkasi, että kannattaa käydä Ginasta katsomassa ♥) ja kesäshortsit. Kynsilakkaa ehdin jo testailla viime viikonloppuna ja tykkäsin, valkoiset kynnet vaan näyttävät niin hyvältä. Kynsilakka taisi maksaa noin 4e.

Nuo shortsit on 100% viskoosia, eli erittäin kevyet ja vilpoisat päällä, juuri sopivat helteisiä kesäpäiviä ajatellen. Ainut, mikä vähän harmittaa, niin noissa shortseissa ei ole taskuja lainkaan... Shortseilla oli hintaa vain 12,95e.

231

Samassa postauksessa, jossa valkoisesta kynsilakasta haaveilin, kerroin suunnitelleeni tälläisten aurinkolasien ostoa jo vuosi sitten keväällä, mutta mistään en löytänyt sopivia. Nyt onneksi löytyi! Ostin Cubuksesta nämä lasit hintaan 7,95 ja itseasiassa ekat lasit piti käydä palauttamassa - huomasin kotona, että niissä on toisessa linssissä särö (note to self: älä osta mitään niin kiireessä, ettet ehdi tarkistaa tuotteen ehjyyttä). Onneksi Cubuksella on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja sain ehjät lasit tilalle!

230

Tokmannilta löysin testaukseen Baby Lips electro -huulirasvoja. Otin testaukseen punaisen strike a rose -sävyn ja violetin berry bomb -sävyn. Punaisesta oon tykännyt kovasti, mutta violetti tuotti ison pettymyksen. Toivoin sen olevan todella pigmenttinen, mutta kun laitoin sitä huuliin, niin huulista tuli lähinnä harmaan sinertävät, kuin olisin ollut niin paleltunut, että huulet alkavat sinertää... Hintaa näillä oli 3,50e kappaleelta.

233

227

Glitteriin pääsin viimein etsiskelemään puhelimen kuoria (joita suunnittelin joulusta asti, kun uuden puhelimen sain...)! Samsung S4 -puhelimille oli melko huono valikoima kuoria, mutta tykästyin noihin ananaksiin kuitenkin. Noiden kuorien pinta on vähän erilainen, ihan pienillä säröillä ikään kuin. Hintaa noilla oli ihan vähän alle 10e ja koska mulla oli Glitterin leimakortti, johon saa leiman jokaisesta 10e ostoksesta, haalin mukaani vielä nuo korvakorut, jotta sain sen leiman siihen! Korviksien hintaa en muista, mutta jotain parin euron luokkaa olivat.

Mitä te olette ostaneet tänä keväänä / kesää varten?

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia oot ostanu! :) Mulla muuten on tollaset samanlaiset aurinkolasit, ne on tosi kivat. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia! Hyvä tietää tosta baby lipsin berry bomb-sävystä, ettei välttämättä kannata ostaa! :)

    helmi-i.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, violettia en suosittele ja veikkaan, ettei se keltainenkaan tee huulista oikeasti keltaisia... mutta punaiset pelittää tosi hyvin, että niitä voin suositella :) !

      Poista
  3. Vautsi, ompas ihanan vaaleita kuvia ja kivoja ostoksia!

    VastaaPoista